Folksona 2017

Teniu ací tot seguit la informació relativa a Folksona 2017 que ja és pública


Projecte musical:
Volem dedicar l’edició d’enguany a la primera suite que es va escriure per al primer any del Folksona (amb nous arranjaments) titulada "El Tio Caliu es tira la manta al coll" composta de cançons tradicionals valencianes. En aquesta suite, el tio Caliu fa un viatge imaginari arreplegant cançons populars i tradicionals i mostrant-les als xiquets. I la volem repetir per assegurar-nos que els nous alumnes de Folksona coneguen aquestes cançons tan emblemàtiques.

Dates
Del diumenge 9 (arribada per mitjans propis a les 19,30 h) al dissabte 15 de juliol de 2016, en el qual farem el Concert-Ball a les 17,00 h.

Lloc
Folksona 2017 es farà al mateix on s'ha organitzat els darrers anys, L’Ermita de Sant Vicent d’Agullent. Això és degut al paratge natural, la llibertat amb què ens trobem i la col·laboració de l’Ajuntament en aquest projecte. Telèfon 962 90 71 16.

Preu
Preu individual: 260-€

Inscripció

Les inscripcions començaran el 20 de maig i acabaran el 30 de juny.
Cal comunicar la participació al correu folksona@gmail.com En cas de renúncia es tornarà l’import de la inscripció. Les places són limitades.


Dades bancàries
Associació “Pont Folk”. Banc de Santander (Manises).
Cc: 0030-3140-56-0000273271.
*En fer l’ingrés, com a concepte cal posar el nom i cognoms del vostre fill i l’instrument que toca.

Material

Els participants s’han de presentar amb l’instrument i un faristol, roba còmoda, mudes per a canviar-se, banyador, tovallola de bany, xancles, bossa d’endreç personal, sac de dormir d’estiu o llençols, etc.

Butlleta d’inscripció

Els alumnes han de presentar un full en què s’inclouen: dades personals, possibles malalties, al·lèrgies, medicació o altra informació interessant, així com l’autorització paterna/materna. Ja l’enviarem a les persones inscrites. En el cas de tenir assegurança mèdica privada, portarà receptes en blanc.

Arribada i eixida dels participants

Els i les alumnes han d’estar a les 19 h. de diumenge del 9 de juny. Finalitza el dissabte 15 de juliol amb el concert a les 17,00 h., a continuació els alumnes interpretaran temes ballables per als familiars i públic assistent.